Hogy képzeljük el szülő-gyerek bulit?

A szülőket és a gyerekeket mini csapatokra osztjuk, minden csapat egy fogást készít el. A gyerekek egy csapatot fognak alkotni, hogy együtt főzhessenek. Míg a felnőttek a főételeket, leveseket készítik el a gyerekek a desszerten ügyeskedhetnek, így áll össze a végén egy teljes menüsor. A gyerekek annyira vesznek részt amennyire akarnak és külön animátor foglalkozik velük.

Hány éves kor a minimum és maximum a szülő-gyerek bulin?

A gyerekeket 6 éves kortól várjuk szeretettel, felső korhatár nincs! Hozd el a nagyit is!

Milyen napokon szervezhető meg ez a program?

A szülő-gyerek buli szombati és vasárnapi napokra szervezhető (Ebédidős 10:00-13:00, illetve vacsoraidős 16:00-19:00 idősávokban tudunk gondolkodni).

Választhatunk helyszínt?

A helyszínválasztás létszám függő. Kis létszámú buli esetén a Bécsi úti helyszínünkön az emeleti főzőstúdió, valamint a Páva és Sas utcai helyszíneink a legideálisabbak. Nagy létszámú bulit csak a Bécsi úti helyszín földszinti főzőstúdiójában tudunk tartani.

Milyen ételeket főzhetünk a szülő-gyerek programon?

Különböző egyszerűen elkészíthető nemzetközi ételek közül tudtok választani, aminek részleteit az ajánlatunkban találjátok meg.

Hány fogást készíthetünk a szülő-gyerek bulin?

Ez létszámtól függ. 18 felnőtt résztvevőig: 3 fogás, 24 felnőtt résztvevőig: 4 fogás, 35 felnőtt résztvevőig: 5 fogás, e felett akár 6 fogás is készíthető. Ezeken kívül a szülő-gyerek programon minden esetben plusz 1 desszert is készül, amin a gyerekek dolgoznak és a "Desszert gyerekeknek" menüsorunkból választható ki.

Lehet több ízvilágból is összeállítani a menüsort?

Természetesen lehet kombinálni a menüsorokat, a kívánságotoknak megfelelően.

Mindenki kóstolhat mindent?

Természetesen igen. Minden fogásból akkora mennyiség készül, hogy mindenki mindenből tudjon enni, így áll össze a főzés végére a 3-4-5, vagy akár több fogásos vacsora.

Dekorációt, saját zenét hozhatunk? Vetíteni lehet?

Dekoráció, zene megoldható, és minden helyszínen van vetítővászon, projektor.

Milyen hosszú a program?

Összesen kb. 3 óra: főzés 1,5-2 óra, étkezés 1-1,5 óra. Igény esetén tovább is tudtok maradni.