Vissza a szakács listához
                    
                        
                            
                            
                                
                                    
                            
                        
                        
                    
                                            
                            
            
        
            
            
        
            
            
        
    
                            
                        
                    
                                            
                            
                        
                    
                                            
            
                            Bisztriczky Fanni
Amikor Fanni úgy döntött, hogy cukrász lesz, a szakmai fortélyokat itthon és az Egyesült Államokban sajátította el. Az utóbbi időben a sütemények mellett a főzés is a szenvedélyévé vált, és mostanra már a receptfejlesztésért felel a Chefparade irodájában. Amikor csak teheti, sokat utazik, és számára a fő látványosság minden meglátogatott városban a helyi ételek és desszertek felfedezése. Bohém, hedonista, aki a kreativitást és az élvezeteket egyaránt a mindennapjaiba csempészi. Ez a hozzáállás teszi különlegessé minden kurzusát, miközben számára az állandó fejlődés és az új ötletek kibontakoztatása a legfontosabb.