Chile és Peru

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Miért érdemes megismerni Peru és Chile gasztronómiáját? Mert mindkét ország egyedülálló kulináris élményt kínál, mely a földrajzi sokszínűségükből és gazdag kulturális örökségükből ered. Peru híres a friss ceviche-ről, ahol a tenger ízei keverednek a fűszerekkel, és a lomo saltado-ról, egy ínycsiklandó stir-fry-ról. Chile pedig empanadáival és pastel de choclo-jával, a gazdag húsos töltelékkel készült kukoricás pitével ad igazi dél-amerikai ízelítőt. Fedezd fel, mi rejlik e két ország kulináris hagyományaiban!

MENÜ

  • Pisco sour / Dél-Amerikai klasszikus Pisco koktél
  • Paila marina / Tengeri halleves Chiléből
  • Ceviche / Lime lében marinált hal, édesburgonya és kukorica körettel
  • Pebre verde chileno / Chilei zöld chili salsa
  • Empanadas de pino / Töltött, marhahúsos táska
  • Budin del cielo / Karamellás tejpuding

KIÍRT ALKALMAK

2025. szeptember. 14. - vasárnap
11:00 - 14:00 Bécsi út Magyar nyelvű

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás