Égetett tészta variációk
Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 8 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Te is odavagy a ropogósra sült choux-fánkokért, a krémesen lágy profiterolért vagy a művészien töltött éclair-ért? Akkor ez a kurzus neked szól!
Az égetett tészta könnyed, üreges, mégis stabil állaga számtalan ikonikus desszert kiindulópontja – most lépésről lépésre elsajátíthatod az elkészítésének összes fortélyát.
Minden desszert egy-egy új arcát mutatja meg ennek az egyedülálló tésztának, miközben megtanulod az alapvető cukrászati technikákat: a tökéletes tészta főzését és formázását, a különféle töltelékek és krémek összeállítását, valamint a mázak és dekorációk elkészítését is.
                                                            
                    MENÜ
- Éclair au café / Kávékrémmel töltött eclair fánk
 - Képviselőfánk, főzött vaníliakrém, tejszínhab
 - Choux au craquelin / Fánk ropogós tésztaréteggel
 - Profiterol / Vaníliakrémmel töltött fánkgolyók csokoládéöntettel
 
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
