Égetett tészta variációk

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Te is odavagy a ropogósra sült choux-fánkokért, a krémesen lágy profiterolért vagy a művészien töltött éclair-ért? Akkor ez a kurzus neked szól! Az égetett tészta könnyed, üreges, mégis stabil állaga számtalan ikonikus desszert kiindulópontja – most lépésről lépésre elsajátíthatod az elkészítésének összes fortélyát. Minden desszert egy-egy új arcát mutatja meg ennek az egyedülálló tésztának, miközben megtanulod az alapvető cukrászati technikákat: a tökéletes tészta főzését és formázását, a különféle töltelékek és krémek összeállítását, valamint a mázak és dekorációk elkészítését is.

MENÜ

  • Éclair au café / Kávékrémmel töltött eclair fánk
  • Képviselőfánk, főzött vaníliakrém, tejszínhab
  • Choux au craquelin / Fánk ropogós tésztaréteggel
  • Profiterol / Vaníliakrémmel töltött fánkgolyók csokoládéöntettel

KIÍRT ALKALMAK

2025. szeptember. 30. - kedd
18:00 - 21:00 Bécsi út Magyar nyelvű

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás