Égetett tészta variációk

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Te is odavagy a ropogósra sült choux-fánkokért, a krémesen lágy profiterolért vagy a művészien töltött éclair-ért? Akkor ez a kurzus neked szól! Az égetett tészta könnyed, üreges, mégis stabil állaga számtalan ikonikus desszert kiindulópontja – most lépésről lépésre elsajátíthatod az elkészítésének összes fortélyát. Minden desszert egy-egy új arcát mutatja meg ennek az egyedülálló tésztának, miközben megtanulod az alapvető cukrászati technikákat: a tökéletes tészta főzését és formázását, a különféle töltelékek és krémek összeállítását, valamint a mázak és dekorációk elkészítését is.

MENÜ

  • Éclair au café / Kávékrémmel töltött eclair fánk
  • Képviselőfánk, főzött vaníliakrém, tejszínhab
  • Choux au craquelin / Fánk ropogós tésztaréteggel
  • Profiterol / Vaníliakrémmel töltött fánkgolyók csokoládéöntettel

KIÍRT ALKALMAK

2025. szeptember. 30. - kedd
18:00 - 21:00 Bécsi út Magyar nyelvű

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás