Egzotikus karácsonyi menü

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Mitől exotikus egy karácsonyi vacsora? És mitől karácsonyi ha egyszer exotikus? Ha végignézzük a menüsort kiderül, hogy klasszik karácsonyi és/vagy téli elemeket és alapanyagokat is tartalmaz, úgymint kacsát, rizst vagy narancsmártást, és persze sütőtököt - ezektől karácsonyi. Mitől lesz exotikus? Egyrészt a fűszerezésüktől, másrészt itt-ott belecsempészünk például trópusi gyümölcsöket - ananászt és kókuszt, vagy a megszokott fehér rizst vadrizsre cseréljük, a narancsot flambírozzuk, ettől kap egy kis füstös aromát. Mindezen változtatásainkkal ételeink megmaradnak harmonikus téli ünnepi menüsornak, de exotikus ízeket kapnak.

MENÜ

  • Exotic spicy pumpkin soup / Egzotikus fűszeres sütőtökkrémleves
  • Duck breast, pineapple & wild rice / Ananászos kacsaragu, gyümölcsmártás, vadrizs
  • Kókuszos fekete ragacsos rizs, narancsmártás

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

HASHTAGIFY

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…