Ethno-vegán sorozat – Thai/Maláj
Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Európában most „trendi” lett vegánnak lenni, elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Tőlünk keletebbre és délebbre nagyon könnyű vegánnak lenni: a fűszerek, a hüvelyesek, a zöldségek és gyümölcsök arzenálja segíti az ott élőket. Mai óránkon folytatjuk a kirándulást végánul a Föld körül: járjuk körbe Dél-Ázsiát, ezen belül is a Thai-Maláj félszigetet. Tartsatok velünk!
                                                            
                    MENÜ
- Thai green curry with tofu / Thai zöld curry tofuval
 - Yellow pineapple curry / Ananász curry
 - Acar Timun / Maláj gyömbéres uborkasaláta
 - Vegan Kao pad pak ruam / Vegán Thai zöldséges sült rizs
 - Thai coconut tapioca with passion fruit / Thai tápiókapuding maracujával
 
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
                                HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
HASHTAGIFY
Könyvajánlatunk a kurzushoz
            Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…