Fánkvariációk

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Fánkot sütni egyszerre élmény és kihívás: a tökéletesen könnyű, szalagos vagy ropogós végeredményhez ismerni kell a tészta és a sütés titkait. Ezen az órán megtanuljuk, hogyan készítsünk három különböző, mégis egyformán ellenállhatatlan fánkfélét. A klasszikus szalagos fánk mellett egy könnyed ricottás olasz változatot (Castagnole di ricotta), valamint a ropogós, fahéjas cukorba forgatott spanyol churrost is elkészítjük. Garantáltan lisztes lesz a kezed, de az illatok és a végeredmény minden fáradtságot megér!

MENÜ

  • Farsangi szalagos fánk / Doughnuts with apricot jam
  • Churros con salsa de chocolate / Churros, csokoládé öntet
  • Castagnole di ricotta con salsa alla vaniglia / Ricottás fánk, vanilíás szósz
  • American style dougnut / Amerikai fánk

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás