Halimádó - skandináv különkiadás

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Séfünk egyenesen Svédországból hozta el kedvenc halas receptjeit – egyúttal szeretnénk megerősíteni, hogy van élet a svéd konyhában a húsgolyókon túl is, mégpedig nem akármilyen! A Skagerrak räkaval kezdünk, ami nem egy bútordarab az Ikeából, hanem egy remek ráksaláta. Egy nagyon intenzív ízű hallevessel folytatjuk az északi kiruccanásunkat, végül zárásként lassú tűzőn sütünk és párolunk lazacot. Levezetésnek meglepetés desszert lesz, természetesen svéd csavarral.

MENÜ

  • Annemors fisksoppa / Friss halleves sáfránnyal
  • Skagerrak räka / Skagerraki ráksaláta
  • Inkokt lax / Zöldségágyon párolt lazac, burgonyasaláta, ecetes lilahagyma
  • Kladdkaka / Svéd csokoládétorta, áfonyaszósz

KIÍRT ALKALMAK

2025. szeptember. 21. - vasárnap
11:00 - 14:00 Bécsi út Magyar nyelvű

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás