Különleges karácsonyi menü

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Ha már teleettük magunkat szüleink, nagyszüleink tradícionális karácsonyi menüjével, vagy nem akarjuk ugyanazzal kínálni vendégeinket, mint mindenhol, akkor sajátítsunk el egy elegáns, de a kapkodásban is kivitelezhető karácsonyi menüsort. Ízeiben megmaradunk a tipikus karácsonyi hozzávalóknál. Lesz gesztenye, de végre nem sütve, a pulyka sem marad ki, csak fényesebb és ropogósabb lesz, mint általában, kiderül, hogy télen is vannak zöldségek, amiket lehet sütni. A minden évszakban remek hagymalekvárból házi klasszikus válhat! Befejezésképpen egy kalóriadús desszert a hidegben minden édes finomsággal, karamellel, dióval, vanília sodóval.

MENÜ

  • Pezsgős gesztenyehab leves, ropogós baconmorzsa
  • Narancsos fényezett pulykamell, sült zöldségek, lilahagyma chutney
  • Engadiner Nusstorte / Engadini diótorta, habos vaníliasodó

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…