Libanon

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Libanon a Közel-Kelet egyik kereskedelmi-pénzügyi központja, szuper földrajzi körülményekkel, az egyik legkisebb és legfiatalabb arab ország. Az évszázadok, főniciai kereskedők, az ottomán uralom, brit és francia hatások, mind mind formálták kultúráját és konyháját – mely az egyik legizgalmasabb és legismertebb a régióból. Nyugat-Európában régóta nagyon komoly a libanoni éttermi szcéna, Budapesten is már több is nyílt. Ma este ebből az izgalmas konyhából adunk ízelítőt.

MENÜ

  • Fattoush / Libanoni vegyes saláta
  • Hummus / Csicseriborsós mártogató
  • Shawarma / Közel- keleti fűszerezésű csirke, pita
  • Labneh / Libanoni joghurtsajt
  • Falafel / Csicseriborsó fasírt
  • Warak enab / Libanoni töltött szőlőlevél
  • Ruz ib haleeb / Közel-keleti rizspuding

KIÍRT ALKALMAK

2025. október. 08. - szerda
18:00 - 21:00 Bécsi út Magyar nyelvű

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás