Modern és magyaros

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Valljuk be őszintén: mi magyarok nagyon szeretjük saját konyhánkat. És mi sem vagyunk ezzel másképp. Ezen az órán egyszerre nyúlunk vissza régi, kevésbé ismert kedvencekhez, miközben minden egyes receptnél beleviszünk valami extrát, valami csavart is – technikában is, alapanyag választásban is. Ezen a kurzuson is sokan találhatnak tanulnivalót, ötletet – legyenek bármilyen főzőszinten is a kedvenc magyar konyhánk vonatkozásában.

MENÜ

  • Tepertőkrém, paradicsomos fűszervaj, burgonyás cipó
  • Barackos sültpaprika leves, füstölt libamell
  • Lecsós sertésjava, dödölle
  • Mákos guba szuflé, habos vanília sodó

KIÍRT ALKALMAK

2025. szeptember. 21. - vasárnap
17:00 - 20:00 Bécsi út Magyar nyelvű

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás