Orosz levesek és palacsinták
Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Ha valaki járt Oroszországban, vagy vendégségben oroszoknál egyetértek velünk: ebben a két rész-műfajban igazán nagyot alkottak. Azt merjük gondolni, hozzánk magyarokhoz közel állnak mind a remek levesek, mind az ízletes palacsinták. Ma este felderítjük, hogy mitől ilyen gazdagok és egyben kifinomultak az orosz levesek (a céklás/káposztás/húsos borscs, a sonkás/uborkás/savanykás szoljanka, vagy a kefírrel/kvázzal/zöldfűszerekkel készült kevert okroska) és mitől olyan finomak és lágyak a palacsinták (a tésztájában túrókrémes szirnyiki, a kefírrel-joghurttal készült oladuszki, vagy a hajdinalisztes és kelesztett blini).
                                                            
                    MENÜ
- Solyanka / Orosz savanykás marhahúsleves
 - Borscht soup / Orosz céklaleves, marhahús, zöldségek
 - Okroska / Hideg tavaszi leves, hónapos retek, tojás
 - Blini / Orosz kelt palacsinta, lazac, kapor
 - Oladuski / Puha kefíres palacsinta, édes tejföl
 - Szirniki / Édes túrófánk
 
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
                                HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.