Rák Rák Rák – ázsiai kedvencek

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A sokak által kedvelt tenger gyümölcsei közül külön csoportot alkotnak a rákok. Leggyakrabban a rákok jelentik a belépőt ebbe a színes világba, ezzel az alapanyaggal, ízzel tudnak a legtöbben azonosulni elsőre. A rákot számtalan formában el lehet készíteni, sokféleségének csak a képzelet szabhat határt: chips, leves, saláta, előétel és főétel variációban egyaránt gondolkodhatunk. Gyertek velünk egy egzotikus rák-utazásra kedvenc receptjeinkkel Latin Amerikától – Dél-Ázsiáig.

MENÜ

  • Banh phong tom / Rákszirom, chilis mártogató
  • Tom Yum Goong / Thai csípős-savanyú rákleves
  • Gỏi cuốn / Vietnámi nyári tekercs
  • Namya seafood curry / Namya hal és rák curry

KIÍRT ALKALMAK

2025. október. 12. - vasárnap
17:00 - 20:00 Páva utca Magyar nyelvű

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…