Rák Rák Rák – koktélráktól homárig
Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Aminosav, fehérje, omega-3 zsírsavak, antioxidánsok – ezekből nem lesz hiány az órán, miközben csak egy hozzávalóval dolgozunk: a rákkal. A mai menüsor tematizált; szándékosan nagyon egyszerű és gyors technikákkal dolgozunk, kevés egyéb alapanyaggal, hogy a fókusz a rákon és a rák elkészítésén maradjon. Körbejárjuk a magyarországi kínálatot, a különböző méreteket, elnevezéseket. Megyünk “kicsiktől az egészen nagyig” - lesz egész rák, rákfarok, pucolt rák, fagyasztott rák, friss rák, előfőzött rák, "desszertként" pedig egy egész homár is a közös asztalunkra kerül!
                                                            
                    MENÜ
- Főtt homár falatkák
 - Grönlandi rántott garnéla, koktélszósz
 - Gambas al pil-pil / Pil-pil garnéla
 - Grillezett tigrisrák, chimichurri szósz
 - Mézes-chilis mázolt ráknyárs
 - Scampi alla busara, spaghetti / Scampi busara stílusban, spaghetti
 
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
