Regionális Kínai Konyha: Peking

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Hihetetlen de Kína hatalmas fővárosa, Peking nem egyike a nagy kínai konyháknak, a közelebbi és távolabbi környékről adaptálódtak a kedvenc fogások. Az észak-kínai konyha nehéz és nagyon ízes, intenzív a szójaszósz, ecet, fokhagyma, gyömbér és a babpaszta használata. Népszerűek a levesek, tészták, sok a hús, főleg sertéshús az ételekben. Ma este késztünk egy klasszikus levest, egy darált húsos tészta-ételt, és egy érdekes desszertet is. De főszerepben a híres pekingi kacsa lesz, amelynek séfparadés receptjét hosszas kísérletezés után háziasítottuk és tettünk főzőiskola kompatibilissé.

MENÜ

  • Chinese hot & sour soup / Kínai erős-savanyú leves
  • Zha jiang mian / Darált hús szójababpasztával és tésztával
  • Peking duck thighs and mandarin pancakes / Pekingi kacsacomb és mandarin palacsinta
  • Xiao Kou Zao / Ropogós szezámgolyók

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás