Sri Lanka

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Sri Lanka (Ceylon) szigete igazi turistaparadicsom: tengerpart, pálmafák, naplemente, teaültetvények. Konyhája pontosan tükrözi a szigetet magát: kicsit indiai, kicsit európai, kicsit ázsiai, de leginkább ceyloni. Gasztronómiai hagyományain erős nyomokat hagyott lakóinak komoly buddhista tradíciója, a mi célunk is az volt, hogy a húsmentessége, egyszerűsége itt is érvényesüljön, illetve, hogy a kurzus végén egy olyan tálat kapjunk, amilyet egy kisebb kifőzdében is összeállíthatunk magunknak. Aki szereti a savanyú és csípős ízeket, biztosan kedvelni fogja, chili rajongóknak pedig kötelező!

MENÜ

  • Wambatu moju / Édes-savanyú padlizsán
  • Lemon rice / Citromos rizs
  • Ceyloni vöröslencse dhal / Ceylon dhal curry
  • Lunu miris / Ceyloni hagymás ízesítő
  • Rizspalacsinta tükörtojással /Egg hoppers
  • Coconut sambal / Kókusz szambal
  • Wattalappan / Ceyloni, fűszeres kókuszkrém desszert

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…