Street Food Vietnam
Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            A vietnami konyha nagyon népszerű lett Európa szerte és itthon is az elmúlt években. Sokan úgy jellemzik: a wellness/fitness vonal Ázsiában. Ez így igaz, a remek klímájú Vietnamban minden megterem, nem beszélve a történelmi hatásokról, amelyek az évszázadok során alakították kultúráját, konyháját. Ma képzeletben Hanoi vagy Saigon utcáira repülünk, hogy végig kóstoljuk a leg-streetfoodosabb kajákat: levest, szendvicset, palacsintát, nyári tekercset.
                                                            
                    MENÜ
- Pho ga / Vietnámi csirke Pho leves
 - Gỏi cuốn / Vietnámi nyári tekercs
 - Bánh xèo / Vietnámi sós és ropogós palacsinta
 - Ché / Hideg rizsdesszert, kókusztej, trópusi gyümölcs
 
KIÍRT ALKALMAK
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
            Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…
        
    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                