Szeretjük a sütőtököt

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A sütőtök egy egyszerű, édeskés, őszi-téli zöldség, ami kifejezetten jó energiákat ad a hidegben. Sokaknak talán túl egyszerű, unalmas alapanyag, így nem tudnak mit kezdeni vele. Ma megmutatjuk, hogy valójában egy sokszínű, remekül variálható zöldségről van szó: sütjük, pirítjuk, vágjuk, keverjük, turmixoljuk. Menüsorunkat egy tejszínes levessel indítjuk, amit egy fűszeres ragu követ majd. A kacsához egy lágy, langyos salátát készítünk belőle, desszertként a klasszikus almás tarte tartin-t sütőtökkel és balzsamkrémmel tesszük különlegessé.

MENÜ

  • Exotic spicy pumpkin soup / Egzotikus fűszeres sütőtökkrémleves
  • Pumpkin brulée with parmesan baguett / Sütőtök brulée, parmezános bagett
  • Roasted ginger duck breast, butternut squash / Gyömbéres kacsasült, mandulás sütőtök
  • Pumpkin tarte tatin, balsamic cream / Sütőtökös tarte tatin, balzsamecet krém

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…