Töltött bonbon - ünnepi ízvilággal
Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 8 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Kakaópor, kakaóvaj és cukor: kevés összetevővel és a cukor ellenére a csokoládé igazi superfood! Micsoda szerencse, hogy ebből a szuper összetevőből készül a hideg téli hónapok egyik megmentője a csokoládé bonbon. A bonbon készítés nem mellesleg egy nagyon kreatív és szórakoztató tevékenység, ahol sokrétű tudást szerezhettek, megismerhetitek a csokoládé főbb tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit, és a bonbonkészítés fortélyait. Ezen a kurzuson télies ízvilágú bonbonokat készítünk, az élénkítő kávé, az illatos fahéj, a melengető narancslikőr és a karamell aromáival. Tartsatok velünk, ha egyszer kipróbáljátok, utána biztos nincs megállás!
                                                            
                    MENÜ
- Fehércsokoládés trüffel francia pralinéval
 - Fahéjas trüffel
 - Cointreau és karamell bonbon
 - Baileys krémes bonbon
 - Basic chocolate ganache, for bonbon / Alap ganache, bonbonhoz
 
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                