Miben más egy privát kurzus, mint a többi csoportos főzés?

A kurzusnál minden pár végigfőzi a teljes menüt, a program inkább a tanulásra, főzésre koncentrál. (A többi csoportos főzésnél - mint például a Főzz és bulizz program - egy csapat csak egy fogást főz, és inkább a bulira koncentrálnak.)

Bármely kurzus tematikát kiválaszthatjuk?

Igen, bármely kurzus tematikánk elérhető privát változatban is. Az online megrendelőbe feltöltöttük a legnépszerűbb kurzusainkat amikből tudtok választani, ha nem találod a kiválasztott kurzust az opciók között kérjük, vedd fel velünk velünk a kapcsolatot. Előfordul néha, hogy egy-egy speciális kurzus megtartását a szakács elérhetőségéhez kell igazítani, vagy a választott dátumotokon elérhető szakácsok repertoárjából tudtok választani. Attól függ, a szakács/téma, vagy a dátum a fontosabb szempont számotokra.

Milyen hosszú a program?

Összesen kb. 3 óra: főzés 1,5-2 óra, étkezés 1-1,5 óra. Igény esetén tovább is tudtok maradni.

Milyen parkolási lehetőségek vannak?

Parkolni mindhárom budapesti helyszín esetében az utcán lehetséges, sajnos saját parkolóval nem rendelkezünk. A parkolás a közterületeken 18 h - ig fizetős (Bécsi út, Páva utca) . Szombat-vasárnap a parkolás ingyenes.

Hozhatunk alkoholt?

Az alkohol behozatala nem megengedett, minden helyszínünkön széles italválaszték van, melyet italcsomag formájában megvásárolhattok, vagy egyéni fogyasztás alapján számolunk fel. Igyekszünk a különleges igényeket is kielégíteni, ha azt előre egyeztetjük.

Mik a lemondási feltételek, ha mégsem tud mindenki eljönni?

10 naptári nappal a rendezvény előtt létszámmódosítást vagy lemondást írásban elfogadunk, rugalmasan kezelünk. Kevesebb, mint 10 nappal a rendezvény előtt viszont már nem tudjuk a létszámcsökkenést vagy a teljes rendezvény lemondását elfogadni sajnos, hiszen fenntartottuk számotokra a helyszínünket. Ez esetben az eredetileg megrendelt létszám képezi a számlázás alapját.