Ethno-vegán sorozat - Törökország
Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Európában egyre nagyobb teret hódít a vegán életmód, vagyis elhagyni a hús-tojás-tejtermék szentháromságot, amire a mi nyugati konyhai kultúrkörünk épült. Tőlünk keletebbre és délebbre könnyebb ezt az étrendet követni, hiszen a fűszerek, a hüvelyesek, a zöldségek és gyümölcsök arzenálja segíti az ott élőket. Vegán kurzus-sorozatunk újabb állomásán, egy remek török menüsort főzünk, olyan gazdag és tápláló, ikonikus „ottomán” alapanyagokkal, mint a gránátalma, vöröslencse, padlizsán, mandula. Kelet-rajongóknak és vegánoknak kötelező!
                                                            
                    MENÜ
- Ezogelin çorbası / Vöröslencse leves
 - Narlı kısır / Gránátalmás, fűszeres bulgursaláta
 - Vişneli sarma / Meggyes, töltött szőlőlevél
 - Imam bayıldı / Zöldségraguval töltött padlizsán
 - Zerde / Sáfrányos-fenyőmagos rizspuding
 
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
                                HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.