Vissza a szakács listához
                    
                        
                            
                            
                                
                                    
                            
                        
                        
                    
                                            
                            
            
        
            
            
        
            
            
        
            
            
        
    
                            
                        
                    
                                            
                            
                        
                    
                                            
            
                            Tóth Ágnes
Ági 2005-ben járt először Törökországban, azóta több mint harminc alkalommal járta be az ország legtávolabbi vidékeit, és lett a török kultúra és gasztronómia szerelmese. 2010 óta szervez török kulturális programokat, gyűjti a török szakács- és gasztrokönyveket, és minden lehetőséget kihasznál, hogy törökországi utazásai alatt újabb konyhai fortélyokat sajátítson el. Emellett Nar Gourmet márkájával népszerűsíti a török gasztronómiát lakáséttermében, főzőkurzusain, gasztroútjain és pop-up eseményein.