Töltött bonbon - kézzel festve
Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 8 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Kakaópor, kakaóvaj és cukor: kevés összetevővel és a cukor ellenére a csokoládé igazi superfood! A bonbon készítés nem mellesleg egy nagyon kreatív és szórakoztató tevékenység, ahol sokrétű tudást szerezhettek, megismerhetitek a csokoládé főbb tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit, és a bonbonkészítés fortélyait. Ezen a kurzuson kifejezetten a dekorálásra fogunk összpontosítani, ételszínezékkel megfestett kakaóvajjal dolgozunk és kézzel dekoráljuk a polikarbonat formát, ecsettel, szivaccsal. Megismerkedünk a festési technikákkal, majd mindenki a saját formáját kedvére dekorálhatja. Temperált csokoládé fontosságára is kitérünk, illetve ennek segítségével tudunk roppanós és nagyon vékony falakat kiönteni. Töltelékek tekintetében készítünk narancsos-marcipánt, vaníliásat és egy rumosat. Tartsatok velünk, ha egyszer kipróbáljátok, utána biztos nincs megállás!
                                                            
                    MENÜ
- Vanilla truffle / Vaníliás trüffel
 - Rum truffle / Rum trüffel
 - Orange-marzipan truffle / Narancsos-marcipán trüffel
 - Basic chocolate ganache, for bonbon / Alap ganache, bonbonhoz
 
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                
                
                
                
                
                
                
                
                