Halimádó - mexikói különkiadás
Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            A hagyományos mexikói konyhában a hallal készített fogások legalább annyira népszerűek, mint amennyire ízletesek! 
A mexikóiaik halszeretete talán nem annyira ismert, azonban az ország tökéletesen helyezkedik el ahhoz, hogy élvezze és kihasználja a tenger adta lehetőségeket a halételek tekintetében, és elsőrangú helyet biztosítson neki az étlapján. 
Halimádó- mexikói különkiadás kurzusunkon bemutatjuk, mi történik akkor, ha egy önmagában izgalmas és fűszeres konyhát a legfinomabb tengeri halakkal párosítunk!
                                                            
                    MENÜ
- Mango mezcal frozen margaritas / Füstös, mangó margarita koktél
 - Caldo de mariscos / Mexikói tenger gyümölcsei leves
 - Tacos Ensenada / Taco garnélával és tőkehallal
 - Aguachile / Tilápia hal filé ceviche, mexikói változata
 - Tacos Gobernador / Garnélarákos taco, pirított tortillával és olvasztott sajttal
 
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                