Libanon
Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Libanon a Közel-Kelet egyik kereskedelmi-pénzügyi központja, szuper földrajzi körülményekkel, az egyik legkisebb és legfiatalabb arab ország. Az évszázadok, főniciai kereskedők, az ottomán uralom, brit és francia hatások, mind mind formálták kultúráját és konyháját – mely az egyik legizgalmasabb és legismertebb a régióból. Nyugat-Európában régóta nagyon komoly a libanoni éttermi szcéna, Budapesten is már több is nyílt. Ma este ebből az izgalmas konyhából adunk ízelítőt.
                                                            
                    MENÜ
- Fattoush / Libanoni vegyes saláta
 - Hummus / Csicseriborsós mártogató
 - Shawarma / Közel- keleti fűszerezésű csirke, pita
 - Labneh / Libanoni joghurtsajt
 - Falafel / Csicseriborsó fasírt
 - Warak enab / Libanoni töltött szőlőlevél
 - Ruz ib haleeb / Közel-keleti rizspuding
 
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                