Spanyol megaklasszikusok
Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            A spanyol gasztronómiával igen bőkezűen bánt a sors: ebben az etnikailag gazdag országban minden kulináris érdeklődő megtalálja a maga számításait. Ezen az órán a „tapas” univerzumot pihenni hagyjuk, és a 3 kedvenc régiónkra Andalúziára, Valenciára, és a kontinentális Madridra fókuszálva összegyűjtöttük azokat az ételek, amikről bátran kijelenthetjük, hogy méltó lenyomatai a spanyol kultúrának! Attól sem kell tartani, ha konyhánkban a kaland túl forróvá válna: a megfelelő hidratáltságról az általunk készített és jéghidegen szervírozott Sangria fog gondoskodni!
                                                            
                    MENÜ
- Sangria / Spanyol gyümölcskoktél
 - Tortilla de patatas / Burgonyás-hagymás omlett
 - Gambas al pil-pil / Pil-pil garnéla
 - Sopa de gazpacho / Hideg zöldségleves
 - Paella de marisco / Tenger gyümölcsei paella
 - Tarta de queso, San Sebastián / Baszk sajttorta
 
KIÍRT ALKALMAK
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                