Wok wok wok - Thailand
Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Bár a wok mint konyhai eszköz eredetileg Kínából származik, mára Ázsia (és világ) szerte elterjedt és a legtöbb ázsiai ország megalkotta saját wok ételeit, receptjeit. Népszerű wok sorozatunk legújabb kurzusán Thaiföldre kalandozunk és klasszikus thai wok ételeket készítünk. Nemcsak a wokos technikák elsajátításán lesz a hangsúly - hanem alapanyagismereten és ezek keverési lehetőségein. Lesz rizs pároltan és pirítva, lesz üvegtészta és rizstészta, lesznek különféle húsok, rákok és persze sok-sok zöldség, paszta, szószok, fűszer, zöldfűszer és chili. Minden frissen finom: kéretik éhesen érkezni.
                                                            
                    MENÜ
- Pad prik king / Thai pirított red curry csirke
 - Kao pad pak ruam / Thai sült rizs sok zöldséggel
 - Pad ka prao with vermicelli / Thai pirított darált hús bazsalikommal
 - Pad thai noodles / Thai sült tészta rákkal
 
KIÍRT ALKALMAK
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
            Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…
        
    
