Észak-Olasz Klasszikusok
Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Mi jut eszünkbe Észak-Olaszországról? Design? Divat? Ruhák? Bútor? Autók? Pedig gasztroban is gazdag vidékről beszélünk: gondoljunk csak Liguria, Piemonte és Lombardia fejlett mezőgazdaságára és élelmiszeriparára. Nemcsak Itáliában, de világszerte híres és ismert fogásokat jegyez ez a régió. Ezekből főzünk ma egy kiváló válogatást.
                                                            
                    MENÜ
- Zuppa di Minestrone / Minestrone leves
 - Osso Buco / Borjúragu
 - Risotto alla Milanese / Rizottó milánói módra, sáfrány, parmezán
 - Baci di Dama / Csokoládéval töltött mandulás keksz
 
KIÍRT ALKALMAK
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                